Yrityksestämme

Yrityksen mottona on ollut alusta asti olla koko perheen musiikkiliike. Siksi tuotevalikoimamme on varsin laaja sisältäen mm. soittimet , soitintarvikkeet, lahjatavarat ja äänentoistolaitteet. Tärkein tavoitteemme on ollut aina tarjota asiakkaillemme hyvä ja asiantunteva palvelu turvallisen ostopäätöksen tueksi. Lisäksi meiltä löytyy myymiimme tuotteisiin aina myös kuljetus- ja asennuspalvelu.

 

Osaamisalueeseemme kuuluu keskeisesti julkisen sektorin ja oppilaitosten palvelu. Suunnittelemme ja toteutamme AV- asennukset, sekä koulutamme käyttäjät aina tarpeen mukaan. Olemme toteuttaneet mm. lukuisia musiikkiluokkaprojekteja suunnittelusta toteutukseen. Suunnittelu lähtee aina käyttäjän tarpeista, jonka perusteella rakennamme aina yksilöllisen kokonaisuuden tilaajan resurssit huomioiden. Meiltä löytyy myös ajantasainen pedagoginen osaaminen, jonka ansiosta lopputulos ei koskaan ole vain pelkkää tekniikkaa, vaan toimivaa ja tilaajaa tukevaa käytäntöä, jossa on huomioitu myös tulevaisuuden näkymät. (Lue Lisää)

 

Opettajille suunnattu täydennyskoulutarjontamme on alkanut jo 90- luvun puolivälissä. Koulutustarjottimelta löytyy mm. seuraavia valmiita koulutuskokonaisuuksia, jossa on aina mukana pedagoginen lähtökohta, teknisten taitojen lisääminen ja henkilökohtaisen opettajuuden tukeminen:

 Musiikinopetuksen perusteet           Bändisoiton alkeet

 Bändisoiton jatkokurssit                   Studiotyöskentelyn perusteet

 Erilaiset instrumenttikurssit              Vapaasäestys (eri tasoja)

Lisäksi räätälöimme kursseja tilaajan toiveiden mukaan yhden päivän Veso- koulutuksista useamman päivän kestäviin koulutuskokonaisuuksiin. Tarjontaamme on käyttänyt mm. Opetusalan koulutuskeskus Opeko, sekä useat kunnat ja kaupungit. Meillä on myös laaja yhteistyöverkosto, josta löytyy asiantuntemusta joka lähtöön.

Luontainen jatko toiminnallemme on äänentoisto- ja valotekniset palvelut. Laitemyynnin lisäksi meiltä löytyy osaaminen ja kalustoa hieman suurempienkin tapahtumien tapahtumatekniikan toteuttamiseksi. (Katso tapahtumatekniikka- linkki)

 

YRITYS

Kouvolan Musiikki

Salpausselänkatu 31
45100 Kouvola
Puh. 0500 818523 tai 0400 818523

kouvola@kouvolanmusiikki.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA

Tutustu sivuihimme Facebookissa

FB f Logo blue 72 

UUTISKIRJE

Järjestämme esittelypäiviä ja muuta mahtavaa ohjelmaa! Liity mukaan sähköpostilistalle niin saat aina tiedon kun uusia tapahtumia on tulossa ja huipputarjouksia.


© 2024 | Kouvolan Musiikki Oy